Публікації

Показано дописи з жовтень, 2024

Національний тест з медіаграмотності

Зображення
Учні та вчителі Мартоніського ліцею доєдналися сьогодні до проходження  національного тесту  з медіаграмотності . Національний тест з медіаграмотності  - це  частина заходів, присвячених Глобальному тижню медіаграмотності, який відзначають у всьому світі 24 — 30 жовтня. Цей тест  був започаткований у 2022 році та проводиться вже втретє, об’єднуючи українці довкола теми медіаграмотності.   Переможців тесту оголосять 22 жовтня у соцмережах та на сайті Фільтра, а також надішлють їм сповіщення на електронну пошту з проханням повідомити дані для відправлення подарунків. Маємо різні результати:      

Відкриття Алеї Слави в Мартоноші

Зображення
01 жовтня в День Захисників і Захисниць України в нашому с. Мартоноша відбулося відкриття «Алеї Слави» в пам'ять про земляків, уродженців села, учнів нашої школи , що загинули захищаючи цілісність і суверенітет України. Учні та вчителі Мартоніської ЗШ взяли участь у проведенні заходу.     За матеріалами:   https://www.facebook.com/share/p/wgwnVXkFS4oGoZUd/

Мартоніський ліцей вітає захисників та захисниць України !

Зображення
Дорогі захисники та захисниці України! У цей особливий день ми вшановуємо вашу незламну силу духу та безмежну відданість Батьківщині. Ваша мужність освітлює наш шлях до перемоги, а ваша жертовність надихає кожного українця. Нехай кожен ваш крок буде захищений, кожне рішення - мудрим, а кожен день наближає нас до миру. Слава Україні! Слава її героям! Хай буде щасливою ваша дорога, Щоб мир був у світі і добрим був час. Звертаємось ми з хвилюванням до Бога, Щоб діти живі повернулись до нас. Синочки кохані, сини-соколята! Нехай переможною буде війна. Бо кожного з вас жде любов, рідна хата І мати, що в цілому світі одна .